Engagerad projektledare sökes

Vaksala Måleri AB söker en engagerad projektledare till Uppsala. Vaksala Måleri AB har på dryga 8 år utvecklats till en stark aktör i Uppsala, och vi fortsätter att växa. Förutom att vi verkar i Uppsala sedan länge har vi nu även etablerat oss i Stockholm, Enköping och Gävle. Vi nöjer oss inte med det utan står även i framtiden inför stora förändringar och ytterligare expansion.

Vaksala Måleri AB jobbar vi som konsekvent utmanar konventionella metoder och som genomför det ena lyckade projektet efter det andra. Vi drivs av utmaningar i alla dess former och vill vara delaktiga och bidra med nya infallsvinklar och färglösningar. Vi erbjuder trygghet och kunskap, men med mer energi, engagemang och ett modernare synsätt. Tillsammans med våra kunder kommer vi att nå oanade höjder och nu ska vi utöka styrkan med ännu fler engagerade kollegor.

Som projektledare på Vaksala Måleri AB har du en viktig roll i organisationen. Du arbetar självständigt med ansvar för projekt, ekonomi och bemanning inom ditt område. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att räkna på mindre arbeten, sköta kundkontakter, fördela arbetet inom allmännyttan samt fakturera utförda jobb. Då du har ansvar för planering och uppföljning samt kommer att ha många projekt på gång samtidigt krävs att du är strukturerad och noggrann. Som person är du lösningsorienterad, kan fatta beslut och har god förmåga att samarbeta och kommunicera. Det är viktigt att du är serviceinriktad och social, öppen och ödmjuk och ser det som en självklarhet att ha ett gott kundbemötande.

Du har relevant måleri/byggteknisk utbildning och/eller god erfarenhet från liknande uppgifter. Du har god datavana och god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska.

Körkort är ett krav.

Befattning: Projektledare
Tillträde: Snarast
Placering: Uppsala
Ansök senast: Urval sker löpande

Ansökan skickas till: mattias.ahrman@vaksalamaleri.com

Har du frågor om tjänsten, kontakta:
Mattias Åhrman
Vaksala Måleri AB
018-135201

Här på Vaksala Måleri AB håller vi vad vi lovar och ger våra kunder något extra.
Håller du med om det och vill vara med och måla upp Mälardalens mest progressiva målerifirma?

Då är du välkommen till Vaksala Måleri AB